Go to top
A few of our clients | Een aantal van onze klanten
Our Great Brands

ALEWIJNSE Marine

ALEWIJNSE logo 640x400

Alewijnse Marine designs, delivers and integrates electrical and automation systems on board of all kind of vessels all over the world. The employees of Alewijnse work fast, are competent, flexible and the resources are backed up by over a century of experience. The company works on a great number of vessels every year, both in new build and refit. Alewijnse Marine employs over 950 FTE and has a worldwide network of branches, representative offices or strategic alliances to serve you around the globe.

Learn Project

CORDIAL Amsterdam Fine Hotels

Attachment image #2620

Cordial Hotel & Bar City Centre zijn gesitueerd in hartje Amsterdam. U kunt alle belangrijke toeristische attracties lopend bereiken en u kunt genieten van een gratis ontbijt. De kamers zijn eenvoudig en hebben een eigen badkamer en gratis toegang tot internet. ’s Ochtends staat er een gratis ontbijt voor u klaar. Maak een wandeling richting de Dam of breng een bezoek aan de beroemde bloemenmarkt. U kunt ook gaan winkelen of een rondvaart maken door de grachten. Het Centraal Station ligt op minder dan een kwartier lopen

Learn Project

MUSEUM Beelden Aan Zee

Attachment image #2706

Museum Beelden aan Zee werd in 1994 gesticht door het verzamelaarsechtpaar Theo Scholten en Lida Scholten-Miltenburg. Het richt zich als enige museum in Nederland exclusief op moderne en hedendaagse, (inter)nationale beeldhouwkunst.

De vorm van museum Beelden aan Zee is gelijk aan die van een schelp; aan de buitenkant is alleen de zacht beige muur te zien en pas binnenin openbaart zich het door architect Wim Quist ontworpen museumgebouw. In de verschillende zalen en terrassen worden zo’n twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd met internationale moderne beeldhouwkunst in de meest uiteenlopende materialen en stijlen.

Uniek is het uitzicht op zee vanaf de beeldenterrassen en de Zeezaal waar de wisselende collectie van het museum te zien is, met werk van Armando, Stephan Balkenhol, Iris Le Rütte, Tony Cragg, Per Kirkeby, Giacomo Manzú, Berlinde De Bruyckere, Igor Mitoraj, Jan Meefout, Kiki Smith en vele anderen.

Learn Project

DUINZIGT Wonen

Attachment image #2621

Duinzigt Wonen BV is de grootste onafhankelijke verhuurmakelaar van Den Haag en is sinds 1994 actief. Duinzigt Wonen BV bemiddelt ten behoeve van U als verhuurder bij van het vinden van geschikte huurders voor uw huurwoning. Duinzigt Wonen BV zoekt namens particuliere verhuurders, makelaars, woningcorporaties en institutionele beleggers geschikte huurders.

Learn Project

HTM Personenvervoer

Attachment image #2623

Met ruim 2.000 medewerkers zorgt de HTM ervoor dat vele miljoenen reizigers jaarlijks hun plaats van bestemming bereiken per tram, met een light rail voertuig of een (aardgas)bus.

Ze verbindt mensen met mensen en mensen met plekken. Ze is de ‘aders’ van de Haagse regio en ze draagt bij aan de sociale samenhang, economische groei en duurzame mobiliteit. Dat doen ze al meer dan 150 jaar en dat blijft ze doen. Dat doet ze ook door sterk verbonden te zijn met de Haagse regio en samen te werken met andere bedrijven en organisaties.

Learn Project

Museum Gouda

Attachment image #8481

Museum Gouda is het museum van de gelijknamige stad. Het huist in een historisch pand, een van oorsprong middeleeuws gasthuis. Ze beheert 40.000 voorwerpen en organiseert aantrekkelijke tentoonstellingen voor een breed publiek. Het museum heeft de volgende visie en missie:

Visie
Ze wilt een culturele ontmoetingsplaats zijn voor iedereen in en buiten Gouda. Ze wilt mensen met elkaar verbinden, een authentieke ervaring bieden en op een bijzondere plek laten genieten van schoonheid.

Missie
Museum Gouda beheert de collectie van de stad. Die collectie is op onderdelen uniek voor Nederland. Dat geldt ook voor de (middeleeuwse) stad Gouda. Met aansprekende presentaties brengen we de collectie en de stad tot leven. Ze verbindt de verhalen die ze vertelt met het heden. Hiermee wilt ze bereiken dat mensen het museum en Gouda in hun hart sluiten. En dat men hun eigen leefomgeving en die van de ander beter begrijpt.

Learn Project

NU Projectontwikkeling

Attachment image #2626

NU Projectontwikkeling realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed.

Learn Project

OZO Amsterdam Fine Hotels

Attachment image #2627

Het OZO-hotel is een 165 kamer tellende luxueus 4-sterren hotel dat gelegen is in het hart van het dynamische Amsterdam Zuid-Oost. De gunstige ligging ten opzichte van bijvoorbeeld de Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall, het Ziggo Dome en het Rai Congres Centrum, maakt het hotel bijzonder geschikt voor zowel de zakelijke als de leisure gast.

Learn Project

ARMADA Canalview Hotel

Attachment image #2619

Dit centraal gelegen hotel ligt aan de prachtige Keizersgracht. Het Rembrandtplein is 5 minuten lopen en de meeste kamers kijken op de gracht. Armada Canalview Hotel is gemakkelijk te bereiken, binnen 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station met tramlijn 4. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand of gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De kamers zijn uitgerust met een televisie, een telefoon en een haardroger. Kamers met uitzicht op de gracht zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Dit hotel heeft een parkeerterrein en gratis Wi-Fi.

Learn Project

STAATE Beheer

Attachment image #2630

Staate Beheer BV, de vastgoedbeheerder in Den Haag! Uw portefeuille is in vertrouwde handen bij Staate Beheer BV. Zij zijn door jaren ervaring de grootste vastgoedbeheerder van Den Haag. Reeds vele jaren verzorgen zij het beheer voor Vastgoedbeleggers en particuliere eigenaren.
Door haar geavanceerde systemen kan zij garanderen dat zij de complete zorg over uw Vastgoed over kan nemen. Zij staat bekend om haar vlotte huurincasso en beschikt tevens over een grote technische beheer afdeling.

Learn Project

SPECIAL Cosmetics

Attachment image #2624

Special Cosmetics BV is de formulehouder voor een aantal bedrijven.

In hun portefeuille beheren ze; Make-Up Studio, Visign en Tyro Cosmetics.
Van Make-Up studio zijn ze Franchisegever en ze beheren een aantal eigen vestigingen.
SimpleLight heeft de eer gehad samen met Special Cosmetics mee te werken aan de omschakeling van conventionele gas ontladingsverlichting naar LED.

Learn Project

KSS

KSS_logo

KSS biedt bedrijfskundige oplossingen voor maatschappelijke organisaties die zich richten op de ontwikkeling van kinderen.

Zij zorgt ervoor dat deze organisaties alle voorzieningen hebben die nodig zijn om zich optimaal te kunnen richten op kindontwikkeling; denk aan ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud en inkoop.
Bij KSS zijn ongeveer 100 professionals in dienst. Ze bieden een duurzaam arbeidsperspectief aan nieuwsgierige, innovatieve, creatieve professionals; zowel jonge als ervaren mensen

Learn Project

De candela is de lichtsterkte in een gegeven richting van een bron die monochromatische straling met een frequentie van 540 × 1012 Hz uitzendt en waarvan de stralingssterkte in die richting 1683 watt per steradiaal is.